Sports Physio courses e платформа за онлайн обучение и сътрудничество между специалисти работещи в сферата на спорта и спортната рехабилитация. 


Ако сте треньор, фитнес инструктор или активен спортист и искате да подобрите знанията и квалификацията си в областта на превенцията и лечението на най-честите мускулно-скелетни и спортни трами, нашите курсове са специално за вас. Курсовете ни са предназначени като инструмент за професионално усъвършенстване и и като практично ръководство за прилагне на най-ефективните, научно обосновани методи при създаване на спортни и лечебни фитнес програми.ЛЕКТОР


Елена Кемилева е физиотерапевт, персонален треньор и автор на статии и лекции посветени на превенцията и лечението на мускулно-скелетни травми, кинезитерапия, йога, спорт, хранене и здрвословен начин на живот. Завършва образованието си в Холандия и специализира физиотерапия при мускулно-скелетни дисфункции и спортна физиотерапия. През последните 15 години работи като физиотерапевт в България и `чужбина с различни спортисти и спортни организации, сред които: Българска ски федерция, Българска Федерация по Тритлон, Ултрамратон Витоша 100, Walltopia climbing center, Баскетболен клуб ЦСКА младежи, Волейболен клуб Пирин, Клуб по спортно катерене Altius и други.

Sports Physio courses e нейният начин да допринесе за развитието на професията и подобряване на компетенциите и качеството на работа на всички работещи в сферата на спорта и здравето.

КОНТАКТИТЕЛЕФОН: +359898268789

Е-МЕЙЛ: [email protected]

АДРЕС: бул. Цариградско шосе 111V

WWW.SPORTSPHYSIO.EU